Blomsterpartiet

Holdning om politik & finans

Hvor finder du badeværelse leverandør i Roskilde

Et nyt badeværelse er et løft. Din dag både starter og slutter her. Rummet har en stor betydning – også selvom rummet i mange tilfælde ikke er mere end 12 kvadratmeter.

Forestil dig, at du træder ind i en bruser, hvor hele din krop er under vand. Klinkerne du står på et store, men smukke. Du står solidt plantet på gulvet, der har gulvvarme. Toilettet vil aldrig give problemer, fordi du nu har fået nye, bedre rør. Vandet bliver hurtigere varmt. Hele oplevelsen bliver bare bedre. Så kan det godt være, at du de første par morgener kommer for sent på arbejde, men det går da nok. Du har fået dit nye badeværelse.

Inden du kommer så langt

Så skal du først have foden indenfor hos en murer. Han vil selvfølgelig sige velkommen med åbne ham, du er jo en potentiel kunde. Bag sig vil han vise dig, de forskellige løsninger han igennem tiden har lavet.

Men hvis du venter lidt, kan du måske støde på nogle nye drenge i branchen. De hedder Badmodul.dk, og de har netop lanceret mulighed for nyt badeværelse Roskilde. Hvis du Googler lidt, kan du se, hvordan de omtales i diverse medier. De klarer sig godt, skal vi ikke bare sige det sådan.

De seneste par år har vi se nye medier og løsninger for os forbrugere. Nu kan vi bruge airbnb, vi kunne bruge Uber, inden regeringen satte en stopper for det, men vi kan stadig få afhentet vores vasketøj og leveret inden for 2 dage.

Alt bliver nemmere. Samme princip gælder for badeværelser. Badmodul.dk har lavet en strømlinet, hurtig proces. Ingen spild tid. De har styr på det. Og de har endda deres eget lager og produktion. Undskyldningen om, at det er deres leverandør, der er bagud gælder bare ikke! Den vil de ikke kunne bruge, som ham den første murer kunne.

 

Et par ord om pris

Du vil skulle forvente, at betale en betragtelig pris. Et badeværelse er ikke billigt. Tværtimod. Alt er selvfølgelig relativt, men når nu, du bor i Roskilde, hører du ind under Københavner priserne, som bare er end tand højere end i Sønderjylland. Det kender du vel til.

 

Overvejelser om design

Design kan få ting til at føles som mere, end de er. Skal vi have de sorte solbriller på, kan vi jo også nævne, at du egentlig bare skider, børster tænder og går i bad i dit badeværelse. Du hverken spiser, får overnattende gæster eller laver mad – håber vi da ikke.

Men design er en smuk ting. Og med design som din magt, kan du skabe et unikt rum.

Afslutningsvis vil vi fortælle dig og råde dig til ikke at selv gå i gang. Det vil være spild af tid. Det, du ser i BoBedre, kan du gemme som inspiration. Men at begynde på at sætte streger og måle op, det er ikke tiden værd.

Loading Facebook Comments ...

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *